Aanvullende modules

De thema’s kindermishandeling en roken en alcohol vragen in onze huidige tijd om extra aandacht en sluiten goed aan bij de Take Care 4 Kids training. Een aanvullende module kan onderdeel zijn van de training Take Care 4 Kids. De optionele modules omvatten per thema één extra les (2 lesuren ook hier krijgen jongens en meisjes gescheiden les).

De aanvullende modules kunnen alleen onderdeel uitmaken van de training Take Care 4 Kids, zij worden niet los gegeven omdat de inhoud teruggrijpt op de training.

Ook is het mogelijk te kiezen voor een extra module als voorlichtingsavond voor de ouders. Tijdens deze avond wordt gesproken over de inhoud van de cursus.

Op verzoek van een school, organisatie of gemeente kunnen wij – in overleg – een aanvullende module voor u schrijven. Zo is er al een extra module geschreven voor de nieuwe doelstellingen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met als onderwerp kennis over LHBT in de hoogste klassen van het basisonderwijs.

Mocht u geinteresseerd zijn in het toevoegen van de aanvullende modules, dan kunt u ons via het contactformulier benaderen.